Welkom bij een trots familiebedrijf

Er zijn van die bedrijven waar u als klant niet uitgebreid hoeft te vertellen wat u zoekt. Gewoon, omdat ze u er kennen. Omdat ze al weten wat uw wensen zijn en beseffen waaraan een auto voor u moet voldoen. Zo’n bedrijf, dat is Peugeot Verhulst Vught. Ook wij benutten voor u de kracht van het internet. Maar die persoonlijke aanpak? Die staat voorop, al sinds onze start in 1957. En dat merkt u, al direct op het moment dat u onze showroom in Vught binnenkomt.

Voor de auto die bij u past
Noem ons laagdrempelig. Gemoedelijk. Specialist, dat ook. We hebben de nieuwste modellen en fraaiste occasions van Peugeot, net als occasions van andere merken. Samen zorgen ze voor een bijzonder aanbod, met altijd een auto die bij u past. Kom ze eens bewonderen, ze staan hier te wachten op een nieuwe eigenaar. Klaar voor een liefhebber zoals u.

Met altijd de laatste kennis
Bij Peugeot Verhulst Vught willen we dat u van uw auto geniet. Het liefst zo lang mogelijk, zonder gedoe. Daarom houden wij voor onderhoud en reparatie onze kennis op peil, onder meer via trainingen en opleidingen door Peugeot. We investeren geregeld in nieuwe apparatuur, gebruiken de laatste technieken en profiteren van elke ontwikkeling die ons verder brengt. En altijd, maar dan ook áltijd doen we dat alles weloverwogen. Zodat we onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden, met al het voordeel voor u.

Ons team

Jos Verhulst

Jos Verhulst

oprichter
Jan Verhulst

Jan Verhulst

directie, monteur
Boudewijn Verhulst

Boudewijn

verkoop adviseur
Justian Taihuttu

Justian

monteur
Robin Doesburg

Robin

service adviseur

Sinds 1957

Onze historie

His Lijn

1957

Historie 0003 1957

We nemen u mee terug in de tijd. Naar 1957, het jaar waarin Jos Verhulst z’n bedrijf start in een gehuurde garagebox in Vught. Auto’s worden er opgeknapt en verkocht. Met succes, zo blijkt al snel. Peugeot Verhulst Vught – dan nog Autobedrijf Verhulst – verhuist naar de Geerstraat en krijgt daar het dealerschap voor Simca, dat later opgaat in Peugeot.

His Lijn

1977

Historie 0002 1977

Met een groeiende klantenkring blijkt uiteindelijk ook het pand aan de Geerstraat te krap. Dus verhuist Jos Verhulst z’n bedrijf in 1977 naar de huidige locatie aan de Kempenlandstraat, in het zuiden van Vught. Het pand biedt alle ruimte, met onder andere een zolder die vandaag de dag plaats biedt aan maar liefst 1.600 winter- of zomerbanden.

His Lijn

1995

Historie 0001 1995

De appel valt binnen het gezin Verhulst niet ver van de boom. Zo blijkt wel in 1995, wanneer zoon Jan het bedrijf overneemt. Liefhebber van auto’s, gek van sleutelen en monteren: Jan blijkt net zo gedreven als zijn vader. Het is die drive die maakt dat Peugeot Verhulst Vught verder groeit, met inmiddels acht medewerkers. En het is ook diezelfde drive die ervoor zorgt dat Peugeot Verhulst Vught nog altijd staat voor waar het in 1957 allemaal mee begon: alle aandacht voor de klant, met een aanbod waarmee het u aan niets ontbreekt.

His Lijn Kort

2021

Nog steeds een trots familiebedrijf.