APK

Vertrouw de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) toe aan PEUGEOT Verhulst. Onze RDW getrainde en gecertificeerde APK-keurmeesters weten precies waar ze op moeten letten tijdens de keuring. Mochten noodzakelijke aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan wordt dat eerst met je overlegd. Je krijgt dan vooraf een heldere prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent.

Bandenservice

Wissel tijdig uw banden
Wacht niet tot het gaat ijzelen of sneeuwen. De algemene stelregel is: wissel naar zomer- of winterbanden wanneer de temperatuur boven of onder de 7 graden komt. Een bandenwissel duurt ongeveer uur, dus u kunt er op wachten als u wilt. We controleren bovendien bij elke bandenwissel ook of de profieldiepte en de bandenspanning nog goed zijn.

Bandenopslag
Ons pand biedt een ruime bandenopslag die vandaag de dag plaats biedt aan maar liefst 1.600 winter- of zomerbanden.

Aircoservice

Een airco kan zijn werk goed doen dankzij koudemiddel in het systeem. Bij normaal gebruik verliest het systeem ongeveer 10% per jaar. Een airco zal na verloop van tijd dus steeds iets minder gaan koelen. Het koudemiddel in het aircosysteem smeert bovendien de draaiende onderdelen. Wanneer er teveel koudemiddel ontsnapt zal het systeem drooglopen. Het gevolg is dat er dure reparaties nodig zijn. Om dat te voorkomen, is het altijd verstandig om uw airco regelmatig te laten onderhouden.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak!