Onderhoud

Houd uw auto in een optimale staat, met ons aanbod voor onderhoud. We lopen uw auto na volgens fabrieksvoorschriften en een standaard methodiek, zijn transparant over wat we doen en vervangen nooit iets zonder hiervoor eerst met u te overleggen. Zo houden we het onderhoud aan uw auto inzichtelijk en rendabel. En voorkomen we verrassingen achteraf.

Maak een afspraak!

Maak een afspraak!

Reparatie

Reparatie experts sinds 1957

Een reparatie aan uw auto komt u nooit goed uit. Daarom zorgen we ervoor dat we uw auto niet alleen vakkundig, maar ook zo snel mogelijk herstellen. En dat uiteraard tegen een voor u zo laag mogelijk bedrag. U kunt snel weer op weg. Veilig en comfortabel.

Vertrouw op de laatste techniek


Peugeot Verhulst Vught is dealer van Peugeot, maar verzorgt ook reparaties aan modellen van andere merken. In onze ruim opgezette werkplaats werken onze monteurs met de modernste apparatuur, waarmee ze uw auto weer in de beste conditie brengen. Neem voor een reparatie contact met ons op. Of kom voor herstel met spoed direct bij ons langs. We bekijken meteen wat nodig is en plannen de reparatie in.

Peugeot Assistance Pechhulp
24/7 bereikbaar

Vanuit Nederland: 08 00 023 1733
Vanuit het buitenland: +31 20 654 55 36

Ons team

Jos Verhulst

Jos Verhulst

oprichter
Jan Verhulst

Jan Verhulst

directie, monteur
Boudewijn Verhulst

Boudewijn

verkoop adviseur
Justian Taihuttu

Justian

monteur
Robin Doesburg

Robin

service adviseur

Maak een afspraak!

Maak een afspraak!